Witte thee – Bubbels

 

Who says you need alcohol to party ! Met deze White tea Champy tover je evengoed heerlijke frisse bubbels op tafel.

 

Nodig voor 1 liter

– 500 ml mineraalarm water
– 12 gram witte thee – bijv bai mu dan
– 500 ml koud spuitwater
– vlierbloesemsiroop (optioneel)

 

Bereidingswijze

Verwarm het water tot 80°C en giet het over de thee.
Laat 5 à 7 minuten infuseren.
Laat de thee op het aanrecht afkoelen tot kamertemperatuur en zet hem daarna in de koelkast.
Voeg, wanneer de thee voldoende koel is, het spuitwater toe en serveer in een mooi champagneglas.
Desgewenst kan je er nog een scheutje vlierbloesemsiroop aan toevoegen voor een zoet effect.

 

Ontdek dit en vele andere recepten in mijn receptenboek : Homemade Icetea, te koop in mijn webshop.

 

White tea Champy icetea recept

0
Strike a rose icetea